Yhteistyökumppanit

lauantai 9. joulukuuta 2017

Autotallinovi asenettu ja yksi tummanharmaa sävy lisää julkkarissa

Heti ulko-oviasennusten perään päästiin asentamaan keväällä tilattu Turner autotallinovi.


Jälleen kerran valittu värisävy jännitti, sillä satiinipintaiseen oveen ei ollut mahdollisuutta valita omaa sävyä. Kokonaan sileään pintaan olisi saanut lähes minkä tahansa ral sävyn, mutta kokemuksesta viisastuneena, emme enää halunneet niin helposti naarmuuntuvaa pintaa (tosin kokemusta eri toimittajan ovesta).  Lähimpänä jo valittuja RR23 ja ral 7024 sävyä oli toimittajan väri tummanharmaa, joka vastasi ral 7016 sävyä. Värivalinnoista kirjoittelin aiemmin täällä. Tilannetta ei yhtään helpottanut se, että lennosta vaihdoimme ulko-ovien värin kuultoharmaasta (joka olisi antanut tallinoven mahdollisen sävyeron ikkunanpelteihin ja räystäisiin helpommin anteeksi) ral 7024 sävyyn.


Mutta kuten kuvista näkyy, myös ral 7016 istuu hyvin tummanharmaiden "sekakäyttöön" :)Hihnavetoinen ovi liikkuu pehmeästi ja hiljaisesti, turvakennot estävät kenenkään jäämästä sulkeutuvan oven alle ja sisäpuolella syttyy moottorin yhteydessä olevaan lamppuun valo automaattisesti.


Tarjousvaiheesta asennukseen asiakaspalvelu on ollut aivan loistavaa. Kärsivällisesti minulle on vastattu useisiin maileihin (myös kaupanteon jälkeen), lähetetty pinta- ja värimalleja, siirretty alkuperäistä toimitusaikaa ja varastoitu osia pari ylimääräistä kuukautta. Asennusajan saimme valita itse ja tavarat tuli tontille sovitusti vasta asennusta edeltävänä päivänä ja meille soitettiin luvatusti ennen toimitusta. Näin se pitää mennä :)


 ... luulisi olevan itsestäänselvyys, mutta jokainen rakentaja tietää, että näin ei useinkaan ole... tässä vaiheessa projektia alkaa turnausväsymys vähän painamaan ja jokaisesta positiivisesta kokemuksesta otetaan kaikki ilo irti :)

3 kommenttia:

 1. Kyllä näyttää hyvältä autotallinnovi + muut ovet. Tätä sävy maailmaa joskus omaan projektiin myös haluan.

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvän näköinen harmaan sävy, nappi valinta!
  Hyvää joulua ja onnellista rakennusvuotta 2018!
  -Susanna/ Unelmista toteutukseen blogi

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Hyvää uutta vuotta myös teille ja tsemppiä raksaamisen loppurutistukseen :)

  VastaaPoista