Yhteistyökumppanit

maanantai 27. marraskuuta 2017

Kylpyhuoneiden suunnittelua osa 2, suihkut ja hanat

Edellisessä postauksessa olimme saaneet valittua altaan, jonka saapumista lopulliset hanavalinnat odottivat. Saapuihan se allas muutaman kuukauden odottelun jälkeen ja pääsimme vihdoinkin vierailemaan lähi Laattapisteessä allas kainalossa, kirjaimellisesti.


Superihana Salla Espoon Laattapisteeltä on palvellut meitä kärsivällisesti viime keväästä saakka. Niimpä päädyimme noutamaan setit (2 x allas ja allaskaappi) Vantaan varastolta ja ajamaan Espoon myymälään "hanasovitukseen". Salla odotti meitä sovitun mukaisesti työkaluineen, jotta pääsimme irroittamaan mallikalusteiden hanoja ja kiinnittämään niitä omaan uuteen altaaseemme, jota emme siis olleet itsekkään livenä vielä nähneet :)  


Hanavaihtoehtoina meillä oli neljä Axor malliston hanaa...AXOR Bouroullec

AXOR Urquiola

AXOR Starck

AXOR Citterio E

Mikään aiemmin suunnitelluista hanoista ei oikein tuntunutkaan hyvältä, ja siinä vaihdellessamme hanoja uudestaan ja uudestaan, Salla kävi koneelta hakemassa kuvan uutuusmallista, josta heillä ei vielä ollut mallia näytillä...


No, tarvitseeko tätä enempää ihmetellä... tällaiset meille nyt tulee...


Kuva täältä


Axor Uno Zerossa on kaikki mitä hanalta haluttiin, se on eleettömän tyylikäs, kantikas, mutta kuitenkin "pyöreä", täydellinen .


Luonnollisesti hanavalinnan myötä alkuperäinen suihkuvalintamme ei enää tuntunutkaan niin hyvältä, joten tässä vaiheessa mopo pääsi vähän keulimaan... mutta budjettia saatiin kyllä balansoitua muilla kalustevalinnoilla... pienoista selilittelyn makua ja jopa ostokrapulaa näköpiirissä, mutta olen vakuuttanut itseni, että en tule toimeen ilman puuterisuihkua ja sekoittajaan "integroitua" shampoopullotasoa (jollaista ei tarvitse erikseen enää virittää) :)


Saunaosatolle tulee AXOR Showerpipe

Kuva täältä

Alakerran suihkuun tulee samaisesta mallistosta huomattavasti simppelimpi versio, eli AXOR Uno yksiote suihkuhana zero-kahvalla sekä AXOR Select S 120 3jet suihkusetti.


.
 

Koiran kylppäriin, eri kuraeteiseen valitsimme Hansgrohen Logis hanan kääntyvällä 30 cm:n juoksuputkella, jonka saa kätevästi käännettyä seinää vasten, sekä PuraVida käsisuihkun 2 metrisellä suihkuletkulla. 

Edellisten lisäksi tilasimme Laattapisteen kautta myös kodinhoitohuoneeseen ja keittiöön samat hanat mitkä meillä oli ollut edellisessä talossa.


Keittiöön tulee Axor Citterio ja kodariin Talis S pesukoneventtiilillä.
 
Märkätilojen vesieristäminen alkaa viikon päästä ja laattavalinnat pitäisi lyödä lukkoon... siitä siis piakkoin lisää...


*Kaupallinen yhteistyö Laattapisteen kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti