Yhteistyökumppanit

keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Kylpyhuoneiden suunnittelua osa 1

Sisätyöt etenevät hurjaa vauhtia ja viimeisiä päätöksiä pitäisi lyödä lukkoon märkätilojen osalta.


Molempien kylpyhuoneiden laattojen ja kalusteiden valinta alkoi jo viime keväänä. Kalusteiden paikat oli päätetty luonnollisesti jo talon suunnitteluvaiheessa ja ulkoseiniin tulevat vesiputkitukset oli jo vedetty ennen seinävaluja. Väliseinien edetessä, ennen seinävaluja, piti päättää millaiset altaat ja allaskaapit haluamme, jotta vesi- ja viemäriputket tulisivat oikeaan paikkaan.


Varasimme suunnitteluajan Laattapisteeltä, sillä tiesimme jo edellisten talojen kokemuksella, että heiltä oli saatavilla saman katon alta kaikki mitä halusimme.


Suunnittelun lähtökohtana oli betonilattiaan sointuva harmaa lattialaatta ja mattavalkoiset seinät, ehkä yksi tehosteväriseinä. Molempiin kylppäreihin samat kalusteet ja laatat. Kattopaneeli samaa sävyä kuin allaskaappi.


Tästä kuvasta se ajatus sitten lähti... suunnitteluohjelma ei taipunut samaan altaaseen, mutta mittasuhteet ja värimaailma tulee silti hyvin esiin.

Kuva täältä


.
1. kerroksen kylppäri
 
 2. kerroksen saunaosasto  Suunnittelun päätteeksi saimme valittua altaat ja allaskaapit, Laufen Alessi One 💜
Vastoin kaikkia toimintatapojamme, tilasimme altaat ja allaskaapit pelkkien kuvien perusteella, sillä missään ei ollut nähtävillä kyseistä allaskokonaisuutta.


Muuta emme vielä keväällä saaneet päätettyä, sillä...
- kattoa varten piti saada allaskaapin sävy
- laattoja varten tarvittiin lattian sävy
- hanoja varten piti nähdä ensin altaan mittasuhteet
- suihkuja varten piti ensin päättää hana
- wc pönttöä varten halusimme nähdä allasposliinin sävyn, pinnan tasaisuuden sekä mittasuhteet
- peilejä varten halusimme ensin miettiä valaistuksen


Tällä viikolla saapui tuo jumalaisen kaunis allaskokonaisuus ja olemme päässeet etenemään materiaalivalinnoissa... mutta, se tarina on ihan oman postauksen arvoinen :)


*Kaupallinen yhteistyö Laattapisteen kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti