Yhteistyökumppanit

lauantai 29. heinäkuuta 2017

Keittiö fiilistelyjä, kivitason valita ja blogiarvonta

Kun motivaatiokämpän ikivanha astianpesukone on pauhannut kolmatta tuntia niin kovaa, ettei edes omia ajatuksiaan kuule ja illalliseksi pääsemme nauttimaan mikrolämmitettyä Kokkikartanon kinkkukiusausta (taas), on mukava muistuttaa itseään, miksi kaikki kärvistely on vaivan arvoista... Kuuden kuukauden päästä näen itseni viipaloimassa vihanneksia pataan tässä keittiössä :) 
 


Samaan aikaan raksalla näyttää tältä...
 
  
 
 

Kuvissa ovet näyttävät kiiltäviltä, mutta todellisuudessa ne tulevat olemaan taustamaalattua mattalasia. Valkoisen maalin lähin vakio NCS värisävy on S 0500-N ja mustan 9000-N. Samoja värejä tulemme käyttämään myös seinissä.Lasinpalat ovat kulkeneet värimalleina laukussa ja työmaalla sekä olleet kotona helposti käpälöitävissä. On testattu koiran kuonon jälkeä ja veden juonnin jälkeisiä ravistusroiskeita, rasvaisia sormenjäkiä ja pölyn tarttumista ja pyyhkimistä pinnalta. Myös naarmuja olemme kokeilleet tehdä :) Tuloksena: ei peilaa sormen ja nenänjälkiä, helppo pitää puhtaana ei naarmuunnu. Ihan täydellinen meille.Keittiön tasoiksi halusimme aitoa kiveä, joka olisi väriltään mahdollisimman tasaisen musta ja hionnaltaan mattapintainen. Lisäksi halusimme samaa kiveä nahkapintaisena portaiden askelmiin. Valintamme oli Nerosteinin Nero Assoluto graniitti.

 


hionnat vasemmalta: kiiltävä, nahka, mattaBLOGIARVONTA

Poggenpohlilta sain arvottavaksi kesän grillauksiin tyylikään mustan esiliinan sekä keittiöön valkoisen käsipyyhkeen. Kaksi onnekasta tulee saamaan kyseiset setit. Arvontaan pääset osallistumaan kertomalla kommenttikentässä mitä sinun unelmakeittiöstäsi pitäisi ehdottomasti löytyä. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi, niin että saan sinuun yhteyden arvonnan päätyttyä.


Arvonta päättyy 1.8. klo 21, voittajien nimet julkaistaan kommenttiketjussa sekä heihin ollaan suoraan yhteydessä. Onnea arvontaan :)


18 kommenttia:

 1. keittiö: ei roinia tasoille (toive, en tiedä toteutuuko). Saareke ilman toimintoja (jossa voi touhuta kaikkea läksyt, yms kattaa juhlatarjoilut, syödä aamupalaa). helipaivikki@gmail.com
  Ja juun omaaa tulevaa keittiötä odotan, täällä vuokrakämpässä erinäisiä kökköjä juttuja (tällä hetkellä roskis ei toimi, vanhanaikaiset liedet vaarallisia kun kissat hyppivät).

  VastaaPoista
 2. Unelmakeittiössäni pitäisi olla riittävästi säilytystilaa, jotta työtasot saisi pidettyä siisteinä ja mahdollisimman tyhjinä. (Tällä hetkellä on juuri päin vastoin ja se risoo...)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Unelmakeittiöni olisi iso ja avoin. Saareke olisi aivan ihana tai vaihtoehtoisesti baaritiski (tilanjakajana) ja toisella puolella olisi ruokailu tila. Vaaleat kaapistot, tasot voisivat olla mustat. Lisäksi laittaisin omaa tyyliäni sekaan eli vähän rokkia! ;) niinaarvonnat@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Riittävästi kaappitilaa ja laskutilaa, keittiö saa myös olla ihan oma huoneensa eikä osana olohuonetta.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Minun unelmakeittiön säilytystilat on pääasiassa vetolaatikoita työtasojen alla, yläkaapit matalina ja mahdollisimman vähän niitäkin:) Se mun juttu on ehdottomasti ikkuna työskentelytason edessä, siitä on mukava katsella pihalle samalla kun touhuaa keittiössä. jaanakynystrom@gmailcom

  VastaaPoista
 6. Paljon säilytystilaa, vetolaatikot niin toimivia ja tätä päivää! Näitä odotan uudessa keittiössäni saarekkeen lisäksi!
  Mukana arvonnassa, kiitos!
  jaana.kytola@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ykkösasia on, että säilytystilaa on riittävästi. Myös työtasoilla pitää olla tilaa työskennellä. Plussana hiljainen astianpesukone.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tarpeeksi säilytystilaa ja työskentelytilaa :) Modernit kaapistot :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Helposti avattavat vetolaatikot, jossa hiljentimet. Hiljainen pesukone, paljon hyvää työtilaa ja kaappitilaa :) Iso jääkaappi ja pakastin.
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Sellainen jossa kaikki yhdessä voisivat notkua ja/tai osallistua helposti ja mutkattomasti ruoanlaittoon, syömiseen tai muuten vaan maailmanparantamiseen�� Ja silti homma toimisi! elina.gronlund@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Unelmakeittiöstäni löytyisi runsaasti säilytystilaa astioille ja ruokatavaroille ja iso allas, jossa mahtuu pesemään uunipellitkin ongelmitta. Iso jääkaappi ja pakastin! Keittiön tyyli olisi hyvin moderni.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Oman projektin keittiösuunnittelu on tässä jo alustavasti käynnissä, jotta saadaan hommat linjaan LVIS-suunnitelmien kanssa. Unelmakeittiössä pitäisi olla jääpalakone, mutta mutta...saattaa taaskin jäädä se saamatta, kun olisi toisaalta kiva olla jääkaapissa sekä pakastimessa sama pinta kuin muualla keittiössä.

  Tuo Lammin harkko näyttää kyllä hyvältä, me päädyimme Lakkaan ja valuharkon sijaan soraharkkoon. Sillä mennään.

  VastaaPoista
 13. Ehdottomasti unelmakeittiössä on kaikki sopivat laitteet meidän tarpeisiin, tarpeeksi työtasoa (ehdoton!) ja riittävästi järkevää säilytystilaa, joissa on vain ja ainoastaan tarpeelliset ja laadukkaat välineet omilla sopivilla paikoillaan. Laitetaan kaikki ruoka itse, niin käytännöllisyys on tärkeintä meillä. Ainiin ja ihan varmasti löytyisi myös leivinuuni!! Ja kissa uuninpankolla :D talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Niin paljon säilytystilaa, että tasot jäävät mahdollisimman tyhjiksi.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Unelmakeittiöni on kaunis ja toimiva kokonaisuus. Näyttää harmoniselta, mutta on käytännöllinen. On tarpeeksi lasku- ja säilytystilaa.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 16. Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille. Tällä kertaa arpakoneen arpomat voittajat ovat Niina ja Hiisukas. Kurkatkaa sähköpostinne :)

  Näytämme olevan aika yksimielisiä siitä, että unelmakeittiössä pitää olla mahdollisimman paljon laskutilaa sekä säilytystilaa :)

  VastaaPoista
 17. Kiitos tätäkin kautta!
  Vastasin sähköpostiin.
  Hiisukas

  VastaaPoista
 18. Kiitokset osallistuneille kommenteista, ja onnittelut voittajille vielä Poggenpohlin puolesta.
  Poggenpohl Finlandin Facebookin kyselyssä pidettiin lisäksi tärkeänä, että on tilaa työskennellä ja riittävä valaistus.
  Hyviä huomioita=).

  VastaaPoista