Yhteistyökumppanit

tiistai 9. toukokuuta 2017

Tikapuita pitkin taivaaseen...


Vaikka talo ei ole noussut viimeisen parin viikon aikana yhtään harkkokerrosta, on tontilla silti aherrettu...

Viikko sitten perjantaina asennettiin ontelot ja viikonlopun pidimme raksavapaata (koska satoi vettä, räntää ja lunta). Vappuaatto sitten paistateltiin päivää tontilla, ottaen aikataulua kiinni keskiviikkoaamun onteloiden reunavalua varten. Minun vaativa työ oli sahata (suoraan) styroksista 19 cm leveitä suikaleita ja kiinnittää ne ulkoreunaan halkaistuun eristeharkkoon. Samalla isäntä nikkaroi paikallavaluja ja portaiden anturaa varten muotteja ja teki muita valmistelevia töitä.  Tältä se lopputulos sitten näytti valun jälkeen... tai siis sen jälkeen kun pinnat oli hierretty siistiksi...

 
 

Nyt kun ontelon reunavalu on tehty, voimme tehdä myös ulkotäytöt. Sivelimme primerit valmiiksi bitumen laittoa varten.


Kasasimme myös ensimmäisen roskakuorman Kuusakoskelle kierrätettäväksi. Puun ja metallin lisäksi mukana oli myös vanhan talon purun jäljiltä metalliromua.  

 
 
Ja tänä aamuna kaahasi Ruduksen auto tontille Elemento 9 kyydissä...

 
 

Ja siinä se sitten on, millilleen oikealla paikalla. Seinälle oli piirretty viikonloppuna portaiden kuva jo valmiiksi, siinä tosin oli huomioitu tulevat 2 cm paksut kiviaskematPortaiden lisäksi nostettiin 18 harkkolavaa onteloiden päälle valmiiksi...Tällä viikolla laitetaan bitumit ja patolevyt, porataan maalämpökaivo ja asennetaaan kulmaohjurit.   Ensi viikon alusta tehdään sivutäytöt, tosin sitä ennen pitää virittää vielä sadevesikaivot... ja sit päästään taas ylöspäin :)

1 kommentti: