Yhteistyökumppanit

perjantai 17. maaliskuuta 2017

Sisustuslöytöjä saunaan

Vettä sataa vaakatasossa ja tuuli meinaa viedä emännän mennessään... olisipa niin ihana aloittaa perjantai-illan vietto rennosti lauteilla löhöillen :)


Just, niinhän sitä luulis... haaveilen kyllä saunomisesta, mutta en sauno, ainakaan usein, ehkä kerran vuodessa. Voin kai sanoa sen ääneen, emme ole oikein "saunaihmisiä". Mutta, kyllähän suomalaisessa omakotitalossa sauna pitää olla vaikkei saunoisikaan, vai mitä? Näin me ainakin ajattelemme. Siksipä meillä ei ole saunalle urhrattu kovinkaan montaa neliötä, mutta silti haluamme siitä kauniin ja meidän näköisen.


Kävimme tänään Vantaan Petikossa sijaitsevassa Prosauna myymälässä pyytämässä laudetarjousta sekä samalla katsastimme mitä muuta saunarintamalla olisi tarjolla.


Viimepäivät olemme viimeistelleet sähkösuunnitelmia ja sen myötä ajatukseni on useammin kuin kerran harhaillut jumalaisiin Berker R.1 betonisiin peitelevyihin (joista kerroin täällä)... varmaan siitä syystä katseeni vangitsi yhtä upeat kantikkaat koristekiuaskivet, nämä haluan ehdottomasti (vaikka luulin olevani jo päätynyt valkoisiin pyöreisiin kiviin).Koska saunaamme ei tule kiinteitä selkänojia eikä kiukaan ympärille tule kaidetta jossa jalkoja voisi pitää ylhäällä, tykästyin tarjolla olevaan siirrettävään selkänojaan. Pystypuiden alareunassa on kumia joka estää liukumisen.
 

 
 
Näen jo itseni nojaamassa päätyseinään pitäen koivet suorana koko lauteen leveydeltä :)
Selkänojia oli useita eri värejä ja materiaaleja.

Tarjolla oli myös reilun kokoisia laudeliinoja, siis riittävän syviä peittämään koko lauteen. Nykyiset (vanhat) on varmaan vain 30 cm syvät...

Liikkeessä oli useita mallisaunoja, erilaisia paneleita ja lankkuja, saunanovia, kiukaita sekä runsas valoikoima myös muuta sauna-aiheista rekvisiittaa, suosittelen todella pistäytymään myymälässä.
 
Malttamattomana odotan tarjousta kuvineen ...

2 kommenttia:

  1. Kivat leveät laudeliinat :) Ja mageat kivet.

    (laitatko tarjouksesta tietoa kun saatte, kiitos :))

    VastaaPoista