Yhteistyökumppanit

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Sähkökalustevalintoja


Kaikki sivun kuvat: Pinterest
Muistan, kuinka vaikeaa oli valita sähkökalusteet ensimmäiseen taloomme. Kriteereinä oli puhtaan valkoinen väri, matala profiili ja kantikas muoto. Tähän vastasi kahdessa edellisessä talossamme Elko Plus sarja. 


Vaikka kriteerit eivät olleet muuttuneet mihinkään vuosien varrella, en vain voinut itselleni enää mitään sen jälkeen kun olin nähnyt nämä kaunokaiset.

Ne eivät olleet markkinoiden matalimpia eikä varsinkaan kantikkaita (pyöreä katkaisija), mutta mikään muu ei sytyttänyt enää näiden jälkeen… Nyt vain piti tehdä enää valinta kumpi se olisi, Berker by Hager R1 vai R3. 

R1 se on :) Mutta minkä värinen?

   
 
 
 
Betonikehys olisi kaunis mikäli väri mätsäisi tulevan betonilattian kanssa. Muuten se on musta tai valkoinen. Onneksi sitä ei tarvitse vielä päättää :)4 kommenttia:

 1. Betonikehys teille, jos on tossa kuvassa missä näkyy seinää olisi hieno jos todella mätsäisi lattiaan :)

  Mä niin hajoan, en kunnolla sitä ensto introa miettinyt siis googletin vasta tän luettuani värikoodia. valkosia (jostain ral koodinkin sain oisko 9010 ja mustia saa. Ja googletin että kehyksiä sais myös muita kuin valkoisia (meille tulee siis valkoiset oletusarvoisesti). Esim. alumiini voisi toimia valkoisen kanssa

  Mutta oli myös tieto, että tälläiset vaihtoehdot kävisivät myös:

  https://www.jung.de/en/946/products/design/ls-ranges/flat-design/

  -> siellä olisi esim. vaalean harmaa, alumiini, stainless steel...

  jaa mistäköhän saa näytteet näistä


  ja hinta..paljonkohan maksaisivat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan ne betonikehykset superhienot, mutta pelkään pahoin että ne menevät yli budjetin... olisin halunnut mattavalkoisen, mutta tässä kausteessa sellaista ei ole, mennään siis muoto edellä :)

   Olipa kivan näköinen tuo flat design malli, vähemmän pintaa pölylle :)

   Poista
 2. No niin, pitikin nähdä nämä kun olin jo ajatellut että kyllä ABB:lta tai Enstolta otetaan. Saakohan näiden hinnat selville vain laittamalla tarjouspyynnön maahantuojalle kun mistään ei löydy indikaatiota hintatasosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin ihanat :)

   Meidän sähkösuunnittelija ilmoitti seuraavaa... Berkerin R.1 ja R.3 ovat saman hintaisia. Ne eivät ole hyllytavaraa, toimitus n. 2 vko tilauksesta. Hintataso normikytkimissä ja pistorasioissa on vakiokalusteiden (Ensto, Schneider) tasoa. Säätimet (himmentimet) on n. 40% kalliimpia verrattuna vakiosarjoihin.

   Emme kysyneet hintaa erikoispeitelevyille, vielä :)
   Espoossa Berkerillä on myyntinäyttely, sinne voi mennä katsomaan kalusteita paikan päälle ja heiltä saa myös hinnan.

   Poista