Yhteistyökumppanit

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Maatyöt ja louhinta


Viimeksi maatöiden osalta jäimme odottamaan talon kulmia ja korkopisteitä, ne saimme ajallaan ja sen myötä kaivettiin vähän lisää talon reunoja sekä syvyyttä. Jatkoimme kaivamista myös vesi- ja viemäriputkien linjalta ja arvata tietenkin saattaa, että kalliohan sielläkin pilkisti, tämä tiesi siis myös kanaalilouhintaa.

  


  
Supernopeassa aikataulussa saimme tilattua louhinnan Setpalilta, luottotoimijalta joka on louhinut tonttiamme kahdessa edellisessäkin rakennusprojektissa.
Naapurikatselmukset ja tärinämittaukset tilasimme Finnrockilta, iloksemme heillä oli tällä hetkellä talvihinnasto voimassa, joka oli siis halvempi kuin normaalisti.
Tilaukset tein perjantaina, naapurit katselmoitiin keskiviikkona, torstaina porattiin kallioon reiät ja perjantaina tehtiin kaikki räjäytykset.
räjäytykset alkoivat aamu seiskalta
louhinnan jälkeen kiviaines eroteltiin koon mukaan,
isot ajettiin pois ja pienet käytettiin täytöissä
Seuraavat kaksi viikkoa olin pääosin työmatkoilla enkä päässyt katsastamaan tonttia juuri lainkaan, ne muutamat kerrat mitä kävin, oli joko pimeää tai satanut niin paljon lunta ettei mitään ollut nähtävissä.
Viime perjantaiaamuna ennen töihin menoa kurvasin tontin kautta, kyllä kuulkaa levisi kasvoille levein hymy aikoihin. Maatyöt on saatu päätökseen, ainakin hetkeksi...  


    

     


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti