Yhteistyökumppanit

tiistai 14. helmikuuta 2017

Ostamisen riemua


Myönnän olevani erittäin merkkiuskollinen, arvostan myös tuotteita ja palveluita joita joku suosittelee, olen joskus myös mainoksen uhri ja ehdottomasti harrastan heräteostoksia. Todella harvoin tunnen ostokrapulaa, juuri nyt en edes muista milloin olisi niin käynyt, sillä olen myös erittäin hyvä perustelemaan itselleni niin etukäteen, tilanteen ollessa päällä sekä jälkikäteen miksi hankinta on tarpeellinen juuri nyt J No, koska rakentaessa ostoslista on loputon ja päätöksiä voisi pyöritellä ikuisuuteen, olen päättänyt tässäkin projektissa edetä määrätietoisesti hankinnasta toiseen, kun valinta on tehty, viimeistellään kaupat ja siirretään ajatukset seuraavaan kohteeseen. Ylpeänä voin esitellä viimeisimpiä hankintojamme… 

Ostimme keskuspölynimurin Rakenna&Remontoi messuilta. Täydellinen heräteostos, vaikkakin oli päässyt jo ostoslistalleni. Olin alitajunnassa kuvitellut päätyväni samaan imurimerkkiin kuin kolme kertaa aiemmin, mutta ei, valintamme oli tällä kertaa Beam Alliance 675 CS kaikilla mahdollisilla lisähärpäkkeillä. Nämä kaunokaiset ovat 💜
todellakin arvostan isoa imurinpussia,
Beam


Toinen hankinta oli kiuas, siinä mentiin tutulla ja turvallisella merkillä ja mallilla. Uuteen kotiin tulee täysin samanlainen Tulikiven Huurre kuin edellisessä talossamme oli.  
Kuva Jan Tuomisto

Kolmas hankinta oli kolme rättipatteria, kylppäreihin ja kuraeteiseen. Laskeskelin, että olen ostanut elämäni aikana jo seitsemän Rej Designin rättipatteria, tätä varmaan voi jo sanoa merkkiuskollisuudeksi J  Tällä kertaa jatkoin samalla linjalla, malleiksi valikoitui 2x Largo ja Tango. Aiempien vesikiertoisten sijaan päädyimme sähkökäyttöisiin malleihin.


Kuva Rej Design
Näiden hankintojen myötä saadaan ennen valuja imurin putket, imurasiat, rättipattereiden sähköjohtojen putkitukset sekä kiukaan ohjausyksikön rasia oikeaan paikkaan, meillä kun kaikki väliseinätkin ladotaan ulkoseinien kanssa samaan aikaan ja valetaan. 

Huomenna uusi päivä ja uudet hankinnat J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti