Yhteistyökumppanit

torstai 26. tammikuuta 2017

Syytä hymyillä


Tää on NIIN siistii… tontilta on kaadettu puut, asbestipurut on saatettu päätökseen, vanhaa taloa on alettu purkamaan... JA rakennuslupa on myönnetty 😊
8 kommenttia:

 1. Onnea :) !!!

  Kaiken järjen mukaan meillekin pitäisi tulla lupa (en kestä tätä odotusta) mutta se kestää (keskiviikkona arkkitehti päivitti kuvaan kivipesän, 50 vuotta tontilta on saanut vedet valua puistoon tms, mutta sellainen pitää nyt sitten rakentaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekkin piirrettiin imeytys/rauhoituskaivo josta sitten ylivuoto ohjataan avo-ojaan.

   Luvan odottaminen on varmaan yksi piinavimmista vaiheista... eikä varmaan yhtään helpota kun joku täällä hehkuttaa sillä... sorry ja tsemppiä :)

   Poista
 2. Minkä kokoinen tontti teillä on? Kivan näköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko tontti on vajaa 2000 m2 ja se on jaettu hallinnanjakosopimuksella, meidän puoli on reilut 700 m2 ja naapurilla loput, välissä yhteinen ajopiha.

   Poista
 3. Merjantaina tuli postia hki rakvalvonnasta ettei nyt kelpaa etutontin osalta ark&pääsuun piirros.

  Sunnuntaina pihasuunnittelijan tapaaminen (meillä nyt ei mitään ihmeellistä pihasuunnitelmaa tule kun on kalliota , mutta vanha pelikamu on pihasuunnittelija yrittäjä niin halusimme hänen kokemusta käyttää ja huomenna esittelee ehdotustaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pyöritettiin myös katujulkisivua moneen kertaan ja pihasuunnitelma vaadittiin jo lupavaiheeseen.

   Poista
 4. niin risoo justiinsa rak.luvan odottaminen. Elämässä oikeasti suurin odotus on ollut toki että tuleeko raskaaksi ja sitten että saako terveen lapsen. On tämä lyhyt aika odotukseen verrattuna ;) Tosin kauhutarinoissa luvan saaminen voi kestää -kauan :/

  VastaaPoista
 5. Mutta jotain positiivistä lvi kuvat pitäisi valmistua ihan just ensi viikon alussa. Ja sähkösuunnitelmat sen perään :)

  VastaaPoista